Maldiv Adaları








Yıllardır beklediğiniz an geldi ve balayı için sıra dışı ve unutulmaz programı yapıyorsanız, tercihleriniz arasında Maldivler olmalı...

Neden mi?
Büyüleyici pudra rengi kumsalları, denize uzanan palmiyeleri, turkuvaz rengi denizi, her biri birbirinden güzel, keyif veren otelleri ile insanı adeta büyülüyor.

Maldivler Hint Okyanus'nda inci gibi dizilmiş mercan adaları... 
 Bu ada gerçekten de kendinizi bu dünyada cennette hissetmenize neden oluyor.

Maldivler’de her ada, otellerin adlarıyla anılıyor. Hepsi birbirinden şık ve tasarım harikası... Kusursuz hizmet anlayışı, sıra dışı hizmet kalitesi ile tam bir balayı cenneti…

Maldivler’de tercihim water villa diye bilinen denizin üstündeki eşsiz villalar...

Deniz’in üstünde ve sadece bir iki adımda kendinizi suya bırakacağınız yakınlıkta. Okyanusun üzerinde adım atacağınız, deniz canlılarını elinizle tutabilecek kadar yakınlıktan izleyebileceğiniz, baş döndürücü güzellikte tasarlanmış balayı odaları...

Cennet ada, dünyanın adeta akınına uğramakta. Eğer Maldivler’e gitmek istiyorsanız, rezervasyonunuzu önceden yapmanızı öneririm.





Tropikal bir ada olan Maldivler’de Muson iklimi hakim. Bir bakıyorsunuz, inanılmaz bir yağmur yağıyor ama bir süre sonra güneş size adeta gülümsüyor.

Maldivler'in yağmurlu dönemi, Mayıs ve Eylül ayları arasında. Sıcaklık genelde 26-31 derece arasında. Deniz meltemleri ise insanı adeta keyiflendiriyor.


Global ısınmanın etkisiyle belki de yakın bir zamanda yok olacak olan bu büyülü cenneti yakın zamanda yok olmadan yaşamak lazım.

Maldivler'de Keyifle Kalacağınız Oteller

Kişiye özel hizmet konseptiyle servis veren oteller içinde en seçkinleri ise, One & Only Reethi Rah Resort, Huvafen Fushi Resort, Four Seasons Resort Maldives, Six Senses Laamu, Jumerirah Dhevanafushi…


Maldivler de Yapılacak Aktiviteler

Romantizmin doruğuna ulaşacağınız Maldivler de, denizin ve bakir sahillerin tadını çıkarabilir, Hint Okyanusu'nun nefes kesici manzarası eşliğinde meditasyon, aroma terapi, detokslarla vücudunuzu şımartabilirsiniz.



Balıkçı köylerinde yerel yaşamın izlerini yaşayacağınız keyifli anlar geçirebilir, lagünleri teknelerle gezebilir, adayı deniz uçağıyla keşfedip, fotoğraf makinenizle keyifli kareler yakalayabilirsiniz.


Maldivler’in turkuvaz rengi ihtişamını snorkel safarisi yaparak,  harika anlar geçirebilirsiniz. Görebileceğiniz en güzel sualtı yaşamını, rengarenk balıkları, yunusları, yavru köpek balıklarını ve binlerce çeşit tropikal deniz canlısını bir dalış programına katılarak izleyebilirsiniz.

İhtişamı ile size görsel bir şölen düzenleyen mercan kabuklarını toplamayı aklınızdan bile geçirmeyin. Maalesef kanunlarla yasaklanmış...


Balayınızındaki anılarınızın unutulmaz ve hatıralarda yaşaması dileğiyle!

Sevil Deniz 

Balayı Danışmanı

info@sevildeniz.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lübnan Usülü Humus ( Hummus Bil Tahina )

Isparta Fırın Kebabı ( Kebabçı Kadir Usta Hüseyin Açıkalın'ın Tarifi )

Isparta Mutfağı’nın Kabune Pilavı'nın Hikayesini Biliyor musunuz?